Foutmelding

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (regel 70 van /var/www/clients/client18121/web13436/web/wheelcover/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Episode 012: Wieldop 165

Zaterdag 2 februari 2013 – Kerkrade – Wieldop 165

We zitten in de auto, rijden net op de autobaan richting Heerlen of ik deel mede: “Wieldop, zelfs tot achter de afrastering van de snelweg ver landinwaarts getorpedeerd. Oninbaar".

Brrr.….r verder, afslag Kerkrade, invoegen op de rotonde en ik deel mede: “Wieldop, in de goot bij de afwerkplek. Op dit moment oninbaar".

Dooo.….r voor het uitje naar de dierentuin. We zijn zowat de enige bezoekers. De waarneembare beesten lummelen verveeld of doen gewoon weer niks.

Terug naar huis gaan we via “Viktor”, de 4Art-winkel, eens kijken of zij voor mij een A6-tekenboekje hebben. Ik ben hier al maanden naar op zoek. Klein formaat, circa 10 x 15 cm en met steviger wit papier. Het lijkt al een jaar lang een onmogelijke opgave, maar wie weet vandaag.

Brrr…..r, we nemen op de Euregioweg de afslag richting Heerlerbaan en ik deel mede: “Wieldop”.

Nu geldt: Drie maal is scheepsrecht! Er wordt geparkeerd bij het tankstation annex supermarkt en kaffee discount. Dit exemplaar wordt verzilverd; het is zo waar een SUZUKI. Tevreden vervolgen wij onze route. En, voor het kleine A6-boekje ben ik ook nog geslaagd!

Elis - E-SOGNO: Hell on wheels – Episode 12: 165 / Valkenburg aan de Geul 06-02-2013