Foutmelding

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (regel 70 van /var/www/clients/client18121/web13436/web/wheelcover/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Episode 015: Wieldop 168

Maandag 4 februari 2013 – Meerssen – Wieldop 168

Intermezzo: “Mission impossible”

Dinsdag 15 januari 2013 - Meerssen - afslag A79-Ambyerweg-Rothem

Het plan de campagne heb ik al dagen in mijn hoofd. Vandaag, dinsdag 15 januari, is het zover. Hopelijk, volgens planning, ga ik de wieldop ophalen die er al weken ligt in de berm bij de afrit Bunde van de autobaan richting Maastricht. Als je bij de stoplichten staat te wachten zie je hem al liggen. Afgelopen zaterdag, de 12de kwamen wij weer op dit cruciale punt en zie daar, de wieldop heeft zich al die tijd niet verroerd. Deze avond zal ik alleen thuis zijn en dus wordt dit een prima gelegenheid om te gaan jagen. Ik zal met de auto naar Rothem rijden en daar parkeren op de carpoolstrook. Te voet ga ik dan een rondje lopen. Heen via het fietspad aan de rechterkant van de weg, viaduct over, Ambyerweg oversteken en aan de andere kant over het fietspad terug. Bij het fietslicht loop ik dan over de grasberm en daar is die dan. Meenemen en huiswaarts. Na al die weken wordt hij van mij!

Tevens zal ik de onlangs gespotte wieldop aan de zijkant van de betonnen vangrail ook meenemen. Twee vliegen in één klap, dat is toch een mooie opsteker.

Mijn plan is in het water gevallen; uit de lucht viel zoveel sneeuw dat het onverantwoord was om de daad bij het woord te voegen. De volgende geplande datum was dinsdag, de 22ste januari, echter ik was die avond niet alleen thuis. Mission impossible?

Mijn geheime missie blijft ronddolen in mijn hoofd.

Elis - E-SOGNO: Hell on wheels – Episode 15: 168 / Valkenburg aan de Geul 06-02-2013