Foutmelding

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (regel 70 van /var/www/clients/client18121/web13436/web/wheelcover/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Episode 016: Wieldop 168

Maandag 4 februari 2013 – Meerssen – Wieldop 168

“Mission possible” 

Maandag 4 februari 2013 - Meerssen - afslag A79-Ambyerweg-Rothem

Het plan de campagne heb ik al dagen in mijn hoofd. Vandaag, maandag 4 februari, is het zover. Hopelijk, volgens planning, ga ik de wieldop ophalen die er al weken ligt in de berm bij de afrit Bunde van de autobaan richting Maastricht. Als je bij de stoplichten staat te wachten zie je hem al liggen.

Om half twaalf vertrek ik richting Maasmechelen en koers op mijn eigen routeplanner. Ik kom weer op dit cruciale punt én zie daar, de wieldop heeft zich al die tijd niet verroerd. Ik rijd met de auto naar Rothem en parkeer op de carpoolstrook. Te voet ga ik dan een rondje lopen.

 

Via het fietspad aan de linkerkant van de weg, oversteken met het het voetgangerslicht, bij het fietslicht loop ik over de zeer drassige grasberm en daar is die dan. Meenemen. Na al die weken is hij nu van mij! De onlangs gespotte wieldop aan de zijkant van de betonnen vangrail is verdwenen. Wordt vervolgd!

Elis - E-SOGNO: Hell on wheels – Episode 16: 168 / Valkenburg aan de Geul 08-02-2013