Foutmelding

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (regel 70 van /var/www/clients/client18121/web13436/web/wheelcover/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Episode 020: Wieldoppen 177+178

Zondag 10 februari 2013 – Meeuwen-Gruitrode + Maastricht – Wieldop 177 + 178

Het is carnavalszondag en prachtig stralend weer echter wel met een straffe wind en temperaturen van rond de nul. Het kan ons niet deren, we zijn al om 14.00 uur op de Mechelse Heide. Eerst even “boven over” om foto’s te trekken van de skyline. Het is toch heiig en ik ben benieuwd of ze wel gelukt zijn. Het wandelparcours is verlegd en er zijn twee gebieden afgerasterd; wat zou hier de zin van zijn?

Aansluitend gaan we nog een toertje maken met onze FORD. Natuurlijk heb ik onderweg alweer drie hopeloze gevallen gespot.

  

De vierde is wel raak. Pontificaal opgesteld tegen de boomstam naast het fietspad van de N76 “Weg naar Zwartbergen” te Meeuwen-Gruitrode. Het is een PEUGOT. Zo, dat is voor vandaag plus één.

Via Veldwezelt rijden we Maastricht binnen. Op het gras aan de rand van de rotonde, tegenover de ESSO, ligt er eentje ondersteboven. Een extra rondje van de zaak, parkeren voor het tankstation en ophalen dat ding. Het is een gehavende RENAULT. Dit gaat te snel, ik zit al op 178.

Het verwerkingsproces is dan ook nauwelijks bij te benen. Wassen, nummeren, foto’s maken, kenmerken registreren, opbergen en episodes schrijven. Ga daar maar eens aan staan!

Elis - E-SOGNO: Hell on wheels – Episode 20: 177+178 / Valkenburg aan de Geul 10-02-2013